Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

5-12-2011
"Ο ΕΠΙΟΡΚΟΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΙΔΩΜΕΝΟΙ

Σεκλετιασμένη εκπομπή
έχω κάθε Δευτέρα
τον πόνο που 'χω στη καρδιά
τον βγάζω στον αέρα

Εκπομπή
τα χείλη μου
τον πόνο μου λένε
κ' οι ακροατές
απ' τα γέλια κλαίνε
Έχω
dvd τα ντέρτια να ξεχνάω
το βάζω στο
pc και παλαμοτραβάω
και όλους τους τοίχους μου πιτσιλάω


Καταλαβαίνεις φυσικά εσύ που αναφέρομαι. Έλα τώρα, ξέρεις. Στο ιερό πορνό. Τα ντοκιμαντέρ των εφηβικών μας χρόνων. Των εφηβικών μας χρόνων; Και όχι μόνον. Το πορνό, αυτό που στην εφηβική μας πορεία εμείς που μεγαλώσαμε χωρίς ίντερνετ το ψάχναμε στα περίπτερα και το αγοράζαμε πανάκριβα για να το μελετήσουμε κλεισμένοι για ώρες στην τουαλέτα. Για την Ευρώπη μα και για την Ασία πορνογραφία σημαίνει περιουσία.

Πόσες ώρες έχεις ξοδέψει αγαπητέ μου μπροστά από την οθόνη σου μεταμορφωμένος σε Παλαμάς; Ατελείωτες. Όλα τα φετίχ και όλες οι ανωμαλίες που θες να βρεις φιλοξενούνται μέσα στα αναρίθμητα sites του διαδυκτίου και ποτέ δεν νιώθεις τύψεις πως και καλά δεν κάνεις γυμναστική. Αθλήσαι και μάλιστα πολύ και καλά κάνεις. Θέλω όμως εδώ να καταγγείλω και κάποια αρνητικά του πορνό και όχι σαν ηθικολόγος ομιλητής φυσικά αλλά σαν τακτικός επισκέπτης των διαδυκτιακών οίκων ανοχής. 1ον αλλοιώνει την εικόνα του έφηβου για το σεξ. Γιατί μόνο η πορνοστάρ είναι πορνοσταρ, η κοπέλα σου δεν είναι. Και μετά σου φαίνεται ξενέρωτο έως και παράξενο όταν μια μέρα η κοπέλα σου λέει πως θέλει να το κάνετε πιο ήρεμα. Γιατί αυτή το σεξ το μαθαίνει από τις ρομαντικές κομεντί με τους κούκλους πρωταγωνιστές που την ώρα της πράξης κοιτάει ο ένας τον άλλον βαθυά στα μάτια και λέει σ' αγαπώ. Αλλά πες πως βρίσκεις κάποια που της αρέσουν οι αγριάδες. Δόξα τον Θεό υπάρχουν πολλές και τις ευχαριστούμε πολύ γ' αυτό. Ένα άλλο τραγικό κακό είναι το κόμπλεξ μεγέθους που δημιουργείται στα αγόρια. Εδώ παιδιά είναι Ελλάδα και σύμφωνα με έρευνες ο μέσος Έλληνας την έχει κατά 2 εκατοστά μικρότερη από τους άλλους ευρωπαίους. Αλλά το αγοράκι βλέπει τους πρωταγωνιστές με τα 20 και 25 εκατοστά τους. Μεγαλώνει και βλέπει στον ύπνο του ή ότι του κόβεται ή ότι του μεγαλώνει. Μεταθέτει για άμυνα το κόμπλεξ του στην εύκολη λύση της υποτίμησης της γυναίκας καθώς ντρέπεται να υποτιμήσει τον εαυτό του και όταν πια γίνει άντρας καταλήγει ένας κομπλεξικός μισογύνης και ομοφοβικός υπουργός ναυτιλίας. Και κάθε μέρα προσεύχεται να του μεγαλώσει στον θεούλη του φαλλού.

Θέλω να καταγγείλω και κάτι ακόμα για τα πορνό βίντεο. Εδώ έρχομαι βέβαια και σε μία αντίφαση. Εμένα τα αγαπημένα μου βίντεο είναι αυτά τα
homemade που λέμε τα ερασιτεχνικά. Αλλά πραγματικά δεν μπορώ να τα απολαύσω όταν αντιλαμβάνομαι και το αντιλαμβάνομαι στις περισσότερες των περιπτώσεων πως η πρωταγωνίστρια δεν έχει ιδέα για την ύπαρξη της κάμερας. Το ίδιο απαράδεχτες είναι οι φορές που ξέρει ότι έχει κάμερα και καλά κάνει αλλά φυσικά δεν ξέρει πως ο μαλάκας που εμπιστεύθηκε θα την εκθέσει σε εκατομμύρια αυνανιστών. Γιατί ρε μαλάκα κομπλεξικέ, επειδή χωρίσατε; Επειδή βαρέθηκε την βλακεία σου και σου είπε τέλος τι κάνεις; Την εκδικήσε; Και είμαι σίγουρος πως μιλάμε για χιλιάδες ίσως κοπέλες που δεν είχαν ιδέα για αυτό και τώρα ντρέπονται να προχωρήσουν. Και ναι φυσικά υπάρχουν κοπέλες που το ξέρουν ότι θα τα ανεβάσει στο ίντερνετ και το ευχαρίστιουνται και γούστο της και καπέλο της και μην την πεις πουτάνα κακεντρεχή γιατί τα δευτερόλεπτα ή τα λεπτά που αθλήσε με την θέα της, την λατρεύεις. Το να βιντεοσκοπείς για προσωπική σου χρήση τις ερωτικές στιγμές σου είναι ένα φετίχ και όλα τα φετίχ είναι δεκτά και χειροκροτάμε όποιους τα ψάχνουν μέχρι το σημείο φυσικά που γίνονται διαστροφές έτσι; Αλλά το βιντεοσκόπησες μαλάκα; Το κράτησες; Γιατί υπάρχει και η λύση να το βιντεοσκοπήσεις και να το δείτε λίγες ώρες μετά μαζί για να ξανανάψουν τα αίματα και να το σβήσεις μετά. Χωρίσατε; Σβήστο ή παράχωσέ το κάπου. Άμα όμως την εκθέσεις είσαι εγκληματίας, άρρωστος και επικίνδυνα βίαιος.
Κάτι τελευταίο που παρατήρησα θέλω να πω αν μου επιτρέπεις. Κάτω από τα πορνό βίντεο σε πολλά sites γίνεται να σχολιάσεις. Ε λοιπόν τα περισσότερα άθλια σχόλια γίνονται από Έλληνες. Η αλήθεια να λέγεται Και οι ξένοι λένε άπειρες βλακείες, η βλακεία είναι παγκόσμιο φαινόμενο, αλλά συναντάς έστω έναν να λέει ότι η κοπέλα είναι απλά πολύ όμορφη, ή να λέει πολύ ωραίο βίντεο. Στα ελληνικά διαβάζεις μόνο πωπω τι μουνί, α τι πουτάνα πως τα παίρνει, δεν μας την φέρνεις και από δω να την σκίσουμε και διάφορα τέτοια. Φυσικά ξέρεις που οφείλεται αυτό. Κάνεις πως δεν ξέρεις. Επειδή είσαι κενός στο σεξ και σε όλα σου.

Αλλά ας αφήσουμε τα δυσάρεστα και ας πάμε στα ευχάριστα. Την πήραμε φίλοι μου. Πήραμε την έκτη δόση. Πήραμε επιτέλους την δόση μας γιατί είχαμε μείνει στεγνοί για καιρό. Είμαστε ευρωπρεζόνια αγαπητέ μου και η Ευρώπη χρόνια τώρα μια τεράστια πρέζα νοθευμένη με γάλα τρελής αγελάδας που όταν παίρνουμε την δόση μας αισθανόμαστε αήττητοι και πως είμαστε σε έναν άλλον κόσμο ιδανικό αλλά στην πραγματικότητα μας οδηγεί σε βέβαιο θάνατο .Δεν ξέρω αν νομίζεις πως υπερβάλω. Εγώ απλά σου παραθέτω τον πόνο του πρεζάκια

Ρώτα όποιο πρεζόνι θες. Δεν πας κατευθείαν στην ηρωίνη πώς να το κάνουμε. Μην πας ποτέ αν πας όμως δε θα δοκιμάσεις πρώτα ηρωίνη. Θα καπνίσεις κάνα τσιγάρο πρώτα ή δεν ξέρω τι διάολο άλλο θα κάνεις για να καταστραφείς και μετά κάποτε θα παραδοθείς ολότελα στα χέρια του Σατανά. Εμείς εδώ πέσαμε κατευθείαν στα σκληρά. Δες ας πούμε σε πολλές ξένες ταινίες, Αμερικάνικες ή και Ευρωπαϊκές. Οι μεσήλικες 45αρηδες 50αρηδες πρωταγωνιστές συνήθως έχουνε μάνες που έχουν σπουδάσει, έχουν κάνει φοιτητικές τρέλες, έχουνε κάνει σεξ και με άλλους άντρες εκτός του άντρα τους, ψηφίζανε από πολύ μικρές, έχουν μορφωθεί, έχουν δουλέψει στην πόλη. Δες αντιστοίχως τις γιαγιάδες μας. Το άλλο άκρο. Ζήσανε τελείως διαφορετικά. Οι άλλες πολιτισμένες χώρες το πήγανε σιγά, σιγά και σήμερα είναι βουτηγμένοι στη δυτική νοοτροπία με τα καλά της και τα πολλά κακά της. Εμείς πέσαμε με άλμα άξιο για ολυμπιακό ρεκόρ στην δήθεν γκλαμουριά της Ευρώπης, του εκσυγχρονισμού και της δύσης, σε αυτή την αποστειρωμένη πλαστική ζωή, με τα σπίτια και τα αμάξια ίσα, ίσα να αποβάλλουμε από πάνω μας το κόμπλεξ της ρετσινιάς των 400 χρόνων Τουρκοκρατίας.

Και σε ρωτώ, τι είχαμε να ζηλέψουμε από τους δυτικούς γείτονες; Πολύ λιγότερα απ όσα νομίζαμε όπως πολύ λιγότερα είχαμε να ζηλέψουμε και από τους Ανατολίτες γείτονες. Αφού οι ποιητές μας και οι συνθέτες μας τα έχουν κανονίσει όλα, γιατί αγχωνόμαστε; Θες ανατολή; Πάρε χασάπικο. Θες Δύση; Πάρε Μότσαρτ. Τα θες και τα δύο; Πάρε Χατζιδάκι.

Την πήραμε λοιπόν την 6η δόση αφού τελικά υπέγραψε και ο άντρας ο πολλά βαρύς. Για τον πρώην γκόμενο της Βίσση λέω τον Αντώνη Σαμαρά. Τόσο καιρό όλοι λίγο πολύ λέγαμε πως είχαμε χαζό πρωθυπουργό και φυσικά είχαμε δίκιο. Σας το λέω όμως και μάρτυς μου ο Θεός πως θα σας πάρω με τις ντομάτες άμα ψηφίσετε στις εκλογές αυτόν τον τύπο. Ο Αντώνης ο Σαμαράς με τα παιδιάστικα παιχνίδια του ούτε καν λαϊκιστικά γιατί ο πετυχημένος λαϊκισμός θέλει και λίγο μυαλό έπαιζε τόσο καιρό τον καμπόσο και τον αντάρτη, απειλούσε τους πάντες ότι δεν θα ψηφίσει και τελικά ψήφισε. Όπως τότε με τις διαβουλεύσεις για την κυβέρνηση συνεργασίας που μετά έλεγε πως θα συναινούσε ούτως η άλλως αλλά έκανε τον δύσκολο για να κάνουν οι άλλοι υποχωρήσεις. Έχει έναν παιδικό λαϊκισμό το παιδί και νομίζει πως ο κόσμος είναι χαζός. Σου λέει πως άμα κάνει αντίσταση και μια ανάσα πριν το τέλος τελικά υπογράψει και μετά πει πως δεν το έκανε από χαζομάρα αλλά με σχέδιο θα τον περάσουν όλοι για διάνοια που παίζει τους ευρωπαίους στα δάχτυλα. Μου θυμίζει όταν στο δημοτικό έπαιζα μπάλα με τους συμμαθητές μου και έκανα κάποτε μια μεγάλη γκάφα και όλοι με έβρισαν. Ας πούμε ότι έχασα την μπάλα από τα πόδια μου ενώ ήμουν τετ α τετ. Όταν μου έφυγε η μπάλα λοιπόν ερχόταν από πίσω ένας συμπαίχτης μου που την πρόλαβε πριν τον αντίπαλο, βάρεσε ένα ξερό σουτ, έβαλε γκολ και εγώ έλεγα σε όλους πως επίτηδες έχασα τη μπάλα επειδή ήξερα ότι θα γίνει αυτό. Φυσικά οι 10χρονοι συμμαθητές μου δεν με πίστεψαν και θα σε πιστέψουν ρε Σαμαρά οι πολίτες; Αμάν ρε Αντώνη. Κάνεις σαν μικρό παιδί.


Φυσικά να μην αναφερθώ στον Λάκη Λαζόπουλο. Σιγά μην δεν αναφερθώ. Ο Λάκης Λαζόπουλος λοιπόν ο οποίος στην πιο προηγούμενη εκπομπή του είπε και μπράβο στον Σαμαρά που αρνήθηκε να υπογράψει, στην προηγούμενη όταν πια είχε υπογράψει δεν τον ανέφερε σε όλο το επεισόδιο, αντιθέτως αναφερόταν μόνο στον Παπανδρέου. Τι γίνεται ρε γαμώτο με αυτόν τον Σαμαρά και είναι οι καλλιτεχνικές φυσιογνωμίες της χώρας μας τόσο επιεικείς μαζί του; Δηλαδή επειδή είναι εγγονός της Πηνελόπης Δέλτα; Άμα δηλαδή και ο Χίτλερ ερχόταν τώρα και  ήταν ας πούμε εγγονός του Βενέζη θα τον έκανε διαφήμιση ο Λαζόπουλος και θα ήταν όλοι οι καλλιτέχνες συγκρατημένοι στις δηλώσεις τους; Φαίνεται πως πρέπει να είσαι και καλά κουλτουριάρης και αυτό αρκεί για πολιτική καριέρα…
Θα μας τρελάνουνε αγαπητοί μου. Θα μείνουμε στην ιστορία ως το Έθνος που έπαθε ομαδική σχιζοφρένια και θα μας γράφουν και μπαλάντες…

Τώρα αν και δεν το συνηθίζω θέλω να αναφερθώ στον αγώνα του Πάοκ με την Τότεναμ. Όχι τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι. Εντάξει ο Πάοκ νίκησε με 2-1 και μπράβο του αλλά μέχρι εκεί. Έχουμε αναμφισβήτητα και σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε. Θέλω όμως να αναφερθώ στον Ολλανδό τον διαιτητή που απέβαλλε άδικα τον Σταφυλίδη. Απαράδεχτο και ειδικά από Ολλανδό δεν το περίμενα. Αλλά έπρεπε όπως έχω ξαναπεί να είχαμε εξυπνότερους ανθρώπους στα πόστα που ειδικεύονται στις σχέσεις μας με το εξωτερικό. Πρέπει να επιβάλλουμε αντίποινα. Και συγκεκριμένα; Να μην ξαναστείλουμε ελληνική φούντα για τα
coffee shops τους. Ας παίρνουν από την Αλβανία, εδώ εμείς παίρνουμε. Δεν αντρέπεστε βρε Ολλανδοί να πουλάτε τσαμπουκά στους Έλληνες; Στους Έλληνες; Που στα coffee shops η ελληνική η φούντα είναι η ακριβότερη και η καλύτερη των καταλόγων σας; Πρώτη η Κρητική απ' ότι έχω μάθει. Λίγο πιο κάτω η Καλαματιανή. Έχετε βγάλει έναν σκασμό χρήματα με την φούντα μας και φέρεστε έτσι; Προτείνω πάραυτα εμπάργκο στους Ολλανδούς.

Τώρα να πούμε δυο κουβέντες για το πιο δυσσάσρεστο γεγονός της εβδομάδος που μας πέρασε. Αυτοί οι φασίστες τα γουρούνια, το σύστημα το καπιταλιστικό τόλμησαν και συνέλαβαν τον Λάκη Γαβαλά. Ντροπή και αίσχος. Μόνον αυτό έχω να πω. Τον Λάκη τον Γαβαλά βρήκατε να συλλάβετε; Τόσοι και τόσοι φοροφυγάδες. Ποιος είναι ο επόμενος; Ο Ψινάκης; Να δω και τον Ψινάκη με χειροπέδες και θα τρελαθώ. Αλλά ξέρω ποιοι τον έφαγαν τον Λάκη μας. Οι ρουφιάνοι του mega channel . Θέλουν να κλείσουν όλο το fab5 φυλακή για να μην έχουνε ανταγωνισμό στα νούμερα. Ευτυχώς βέβαια. Δόξα τον Θεό της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες και δεν τον κρατήσανε. Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Απ' ότι έμαθα θα πρέπει στην εκπομπή με το υπόλοιπο αδελφάτο θα πρέπει να εμφανίσει σχέδια για τις καινούργιες αστυνομικές στολές και θα πρέπει να τις δοκιμάζουν οι συνάδελφοί του. Ήδη σχεδιάζει για την κολεκσιόν "Γουρουνάκια γάλακτος 2012" τις καινούργιες στολές. Για τους τροχονόμους ετοιμάζει το μοντέλο "τούτι φρούτι". Με παντελόνι καμπάνα γαλάζιο με ροζ ρίγες. Παπούτσι με μύτες και παρδαλά μπλουζάκια με βε, καθώς και μεγάλα κόκκινα γυαλιά προσφορά του Σταμάτη Κραουνάκη και της Λίνας Νικολακοπούλου σε στυλ μύγας. Τέλος δερμάτινο καπέλο με το εθνόσημο. Και σχεδιάζει και το μοντέλο "η λίμνη των χοίρων" για τα ΜΑΤ. Με αντιπυρικό ροζ κολάν, φουστίτσα με φραμπαλάδες, μπαλαρίνες παπούτσια αλλά σε αρβύλα και από πάνω εργατικές φόρμες και αντί για κράνη κάσκα κομμωτηρίου συνδεδεμένη. Κάθε λιμάνι και καημός για τον Γαβαλά. Όχι τον  Λάκη φυσικά…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου