Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Εφ. ΡΗΞΗ αρ.φ. 131

Το κείμενό μου στην εφημερίδα ΡΗΞΗ του Μαρτίου... Ευχαριστώ από καρδιάς την εφημερίδα για τον χώρο και για τον χρόνο που θα με αντέξουνε ακόμα....


" ΡΗΞΗ.... στο κορμί μου σπίρτο "

Φίλες και φίλοι, σε αυτή τη στήλη θα σας τα λέω αφηρημένα, καθ' ότι η αφηρημάδα είναι ένα από τα κύρια συμπτώματα των ερωτευμένων, και κάποιοι παραμένουμε αθεράπευτα ερωτευμένοι. Με τι; Δεν έχει σημασία...

Ο ΑΠΟΚΛΗΡΟΣ

Σαν απόκληρος γυρίζει στην κακούργα εργατιά ο μικρός Αλέξης και ο μετά αυτόν θίασος. Θίασος κάκιστης επιθεώρησης, χαμηλότατου επιπέδου, βέβαια, και ας καμώνονται τους ηθοποιούς πρώτης κλάσης.

ΕΝ ΤΟΥΤΩ (ΚΑΡΑ) ΝΙΚΑ

Μαζί με το μπούγιο και ο σύντροφος Καρανίκας. Το έχετε φάει όμως το παιδί. Σας πληροφορώ πως είναι πολύ καλός στη δουλειά του. Υπάλληλος καφετέριας δηλαδή. Εγώ παλαιά σύχναζα στην καφετέρια που δούλευε και δεν θυμάμαι να έχω παράπονο. Αν μη τι άλλο, ο πρωθυπουργός μας πίνει μερακλίδικο καφέ καθαρό από ταξικά απόβλητα..

ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ

Μετά τη διάδοση του βίντεο με το ναζιστικό πάρτι του φρενοκομείου της μαύρης κι άραχνης αυγής, πέσανε απ' τα σύννεφα τα παντελόνια και έμειναν γυμνά να μοστράρουν τα ασθενικά τους προσόντα και τόσο δεν άντεξαν την ντροπή, που μπουκάρανε στα δικαστήρια να θολώσουν τα ατάραχα νερά της δικαιοσύνης, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να ρίξουν την όξινη βροχή τους στη Μάγδα Φύσσα. Δεν ξέρουν όμως πως η μάνα που πόνεσε τόσο είναι πλέον αδιάβροχη. Της κοντής βροχής οι τρίχες της φταίγανε..

ΑΕΠΙ ΠΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ

Σκάνδαλα επί σκανδάλων να μη βαριόμαστε. Από τη μία οι δουλειές που άνοιξαν για τις ΜΚΟ και ο άγιος Σόρος ο απέθαντος, όπου όντως είναι ανθρωπιστής και βοηθάει. Αλλά επειδή είναι και ρεαλιστής, βοηθάει λίγους και επιλεγμένους, οι οποίοι φροντίζουν έπειτα να επηρεάζουν πολλούς και διασκορπισμένους. Από την άλλη, ο σωρός των χρημάτων στις τσέπες των επικεφαλής της ΑΕΠΙ:
Πήρανε πεντάγραμμα μελάνια προσευχές
και τα 'καναν οικόπεδα, σπα και μετοχές.

ΣΩΡΡΕΟΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ

Αυτό είναι το μαγικό στον υπέροχο κόσμο μας. Μπορεί να είσαι κοντός, χοντρός, άσχημος, αμόρφωτος, τραμπούκος, ψυχοπαθής και εξωγήινος ( εφόσον δε ζεις μέσα στον φλοιό της γης, ΞΥΠΝΗΣΤΕ), αλλά την τρύπα σου θα τη βρεις να χωθείς. Δεν πα να σε λένε Αρτέμη και να είσαι Μάτσας; Αρκεί να σε λένε Σώρρα και να φέρνεις δώρα. Και φυσικά, όπως όλα τα παιδιά, δεν νοιαζόμαστε για το περιεχόμενο των δώρων, αρκεί το κουτί να είναι μεγάλο με ωραίες γιρλάντες και να γράφει made in USA.

ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΛΑΝΙΑΣ

Της μόδας έγινε τελευταία παντού το ζεϊμπέκικο της Μελανίας. Ξέρεις ποιο λέω, εκείνο που πάει κάπως έτσι, << Τραμπ τίρι τίρι τίρι Τραμπ τίρι Τραμπ>>. Μόνο που στο τέλος δεν ακούγεται το κοφτό γέλιο της ατρόμητης γυναικός, αλλά γέλια ηχογραφημένα από ανθρώπους που πλέον έχουνε πεθάνει. Κονσέρβα που λέμε, ληγμένη, σαν τα δακρυγόνα που μας πουλήσανε κάποτε από το Ισραήλ.

Αυτό ήτανε... μέχρι τον επόμενο μήνα

Με αγάπη..
Αλέξαρχος Ωμέγας "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου