Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

02-03-2012
"Ο ΕΠΙΟΡΚΟΣ" ΤΟ ΤΣΙΚΝΙΖΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ

Καλησπέρα αγουροτσικνισμένοι μου αναγνώστες. Τσικνοπέμπτη προχθές και γενικά αποκριές. Η Διονυσιακή γιορτή της σάτιρας και των σεξουαλικών βωμολοχιών. Έτσι και εμείς σαν παραδοσιακοί τύποι που ήμαστε θα κρατήσουμε τις παραδόσεις. Έλα μουνί στον τόπο σου.  Και μιας και λέμε σήμερα άνετα μπινελίκια ένεκα της γιορτής θα αναφερθούμε στον Βορίδη και στον Άδωνη τον μπουμπούκο. Συγνώμη ίσως να βρίζω λίγο παραπάνω απ' ότι θα έπρεπε. Τα δύο Λαοθρεμένα παλικάρια λοιπόν σου λένε μπορεί να γίνετε χαμός εκεί έξω αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα φροντίσουμε και την καριέρα μας. Ανεβαίνουν τα αγόρια μας επίπεδο λοιπόν και έτσι πλέον είναι στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Έτσι λοιπόν όταν με το καλό βγει στις επόμενες εκλογές η Νέα Δημοκρατία, ή μάλλον η Νέα Νέα Δημοκρατία, θα τους έχουμε και πάλι βουλευτές και γιατί όχι; Πιθανότατα και υπουργούς κανονικής κυβέρνησης αυτή τη φορά. Αυτό φυσικά άμα βγουν κυβέρνηση έτσι; Επομένως εγώ δε μπορώ να σε επηρεάσω. Άμα θες άνοιξέ του τρελού που δεν έχει που να πάει.

Και μιας και λέμε για εκλογές, όλοι φυσικά ακούσατε τον Σόιμπλε, σχολιάστηκε πολύ άλλωστε. Ο άνθρωπος είπε απλά την γνώμη του. Δηλαδή τι νομίζεται; Πως άμα αποφασίζαμε να κάνουμε αύριο εκλογές θα έβγαινε και θα έλεγε πως είναι λάθος επιλογή αυτή και πως μπορεί έτσι να κινδυνεύει και το μέλλον μας; Μα φαίνεται και από τη φάτσα δεν είναι άνθρωπος που απειλεί. Φυσικά εμείς από εδώ δε θέλουμε να προτρέχουμε και να υπερβάλουμε πως θα μας κάνουν κουμάντο σε όλα και πως θα απαγορέψουν τις εκλογές απλά οφείλουμε να είμαστε
suspicious που λέμε στα ελληνικά.

Στο μεταξύ δε φτάνει που ψηφίστηκαν τόσα απαράδεχτα, που δεν είναι εύκολα καθόλου για εμάς αλλά φυσικά ούτε για τους πολιτικούς, ότι και να λέμε δεν ήταν και τόσο εύκολο να τα ψηφίσουν όλα αυτά, δεν φτάνει που τα ψηφίσανε τελικά λοιπόν τώρα ακόμα μας κάνουν οι εταίροι μας τους δύσκολους. Ακόμα δεν είναι 100% σίγουροι πως πρέπει να πάρουμε δάνειο. Πολύ θάρρος δώσαμε αλλά προσέξτε. Δώσαμε. Γιατί εμείς το δώσαμε το θάρρος. Μη ξεχνάτε ότι όπως ξανά είπαμε παλιότερα ακόμα και οι άνθρωποι του Δ.Ν.Τ απόρησαν που δεν φέραμε σε τίποτα αντίρρηση. Και έτσι αφού τους αφήσαμε να μας αγαπήσουν μια φορά τώρα εθιστήκαμε όπως τα εφηβάκια όταν το πρώτο-κάνουν και θέλουμε να μας αγαπήσουν και δεύτερη φορά. Η αγάπη είναι για όλο τον κόσμο άλλωστε όπως δίδαξε και ο Ιησούς.

Το
sequel της καταστροφής λοιπόν είναι εδώ με αυξημένες τις τιμές εισόδου, αλλά εμείς θα κάνουμε τις οικονομίες μας, θα δούμε, δε θα βάλουμε άμα είναι πετρέλαιο, δε θα πληρώσουμε το νοίκι; Θα δείξει, θα τα βρούμε όμως τα λεφτά και θα κάτσουμε αναπαυτικά να παρακολουθήσουμε την χολιγουντιανή δραματοποίηση του μνημόσυνου μας σε χίλιες και μία νύχτες. Μέσα στο μενού λοιπόν μεταξύ πολλών που αναφέραμε βρίσκεται και η κατάργηση του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, πράγμα που οδήγησε στην απελπισία την προηγούμενη εβδομάδα ένα ζευγάρι που για πέντε ώρες απειλούσε να αυτοκτονήσει αλλά ευτυχώς τους έπεισαν. Καταργούνται φυσικά οι οποιεσδήποτε ανέσεις του να είσαι εργάτης. Τα εργατικά κουπόνια για φθηνότερες καλοκαιρινές διακοπές σε οργανωμένα camping, τα δάνεια του ΟΕΚ σε εργάτες φυσικά και άλλα πολλά. Γιατί να ξοδεύουμε για τους εργάτες μωρέ; Οι τράπεζες να είναι καλά να έχουν λεφτά. Τι μας νοιάζει πού θα μένουν οι εργάτες, άμα θα αξιωθούν να κάνουν κανέναν μπάνιο το καλοκαίρι. Άσε κιόλας και καλύτερα, γιατί έτσι γεροδεμένοι που είναι οι περισσότεροι, οι τουρίστριες όλο σε αυτούς κολλάνε και οι πλούσιοι βούτυρομπεμπέδες μένουν με το πουλί στα χέρια. Μακάβριοι οι γεροί τω σώματι γιατί μαζί με ταις ψυχές των, ανήκουν στην ιδιοκτησία της εταιρίας τους ψυχή και σώματι.

Οι ξένοι σύντροφοι σε μία επίδειξη έλλειψης σνομπισμού και μεγαλοψυχίας τολμάνε να πούνε αυτό που δεν λέμε καν εμείς.
We are all Greeks δηλώνουν συνθηματικά Αμερικάνοι, Ισπανοί, Μαύροι, Κίτρινοι, τσαλαπετεινοί και μπεκάτσες, όπως λέγαμε εμείς εδώ " Είμαστε όλοι μετανάστες". Τώρα ακόμα και οι μετανάστες άμα το ακούσουν αυτό θα σου πουν μπάστα. Εμείς είμαστε μετανάστες, εσείς είστε Έλληνες. Να ξέρουμε τι λέμε. Το αστείο που προκύπτει από όλη αυτή τη κατάσταση είναι η ευχαρίστηση που νιώθει με αυτό το κίνημα αλληλεγγύης ο Ελληναράς που λέγαμε. Αυτός που μέχρι χθες τους υποτιμούσε τους άλλους λαούς λέγοντας περήφανα πως εμείς τους μάθαμε την Δημοκρατία και εμείς δώσαμε σε όλους τα φώτα. Σήμερα με την στάση τους μας δίνουν αυτοί τα φώτα. Άλλωστε κύκλος είναι όλα. Και η πατρίδα στη μέση σύμφωνα με τους αριστερο-Θεοδωράκηδες. Αλλά τι είναι η πατρίδα ε; Μην είναι οι κάμποι; Μην είναι οι κάμπιες; Μην είναι ο Παοκτσής οπαδός που έκανε τον γύρο του κόσμου πανηγυρίζοντας για το λυτρωτικό γκολ; Κάποτε στα αρχαία τα πολυπαινεμένα άμα κάποιος υπερπλούτιζε δημευόταν όλη η περιουσία του. Αλλά τί είναι η πατρίδα σήμερα;

Πεταγόμαστε μέχρι την Αθήνα να κάνουμε μια βόλτα τώρα αγαπημένοι αναγνώστες και τι να δούμε; Όλα καμένα από χέρι πιθηκόμυαλου. Χιλιάδες περιουσίες κατεστραμμένες, παντού χάος, παντού αταξία. Άλλωστε αυτό δεν είναι και το σύνθημα των περισσότερων Μπακουνινο-μαστουρομένων, σκληροπυρηνικών πανκο-αναρχόμυαλων φασιστοειδών; Πανκ βία χάος και αναρχία. Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε. Πανκ είναι μουσικό ιδίωμα. Βλέπε .
Dead Kennedys, Sex Pistols και άλλα. Η βία είναι συμπεριφορά που προκαλείται ή από έλλειψη μυαλού που να μπορεί να σκεφτεί άλλη λύση εκτός από αυτή, ή από αναγκαίο κοινώς παραδεχτό κακό. Το χάος είναι θεωρία φιλοσοφικο-μαθηματικού τύπου και η αναρχία φιλοσοφία αντίληψης της κοινωνίας αντιφασιστικά και αντι-αρχομανιακά. Στη περίπτωσή σας δεν έχουμε τίποτα απολύτως από αυτά. Μονάχα μερικές γηπεδοσυμμορίες, αλβανομαστουρομένες που παίζουν το παιχνίδι των μπάτσων που βρίσκονται απέναντι ή και μέσα στις ομάδες τους και ενισχύουν μονάχα την αρχομανία και τον φασισμό. Πολεμάτε κοιμισμένα.


Βέβαια αδίκως ανησυχούμε γιατί ο Αντώνης ο Σαμαράς είπε πως μόλις γίνει κυβέρνηση θα τους τις βγάλει τις κουκούλες όλους αυτούς. Και όχι μόνο αυτό δηλαδή. Θα κάνει πολλά, πάρα πολλά. Θα μας σώσει και από την κρίση. Αυτά που ψήφισε θα τα πάρει πίσω όλα. Θα το έκανε από τώρα αλλά θέλει να είναι μόνος του επειδή οι άλλοι δεν ξέρουν καλά Αγγλικά και δεν μπορεί να συνεννοηθεί. Τέρμα λοιπόν τα μπάχαλα και η πείνα, τέρμα οι ζημιές και τα σκάνδαλα. Αυτά θα είναι παρελθόν μετά τις εκλογές που θα γίνει κυβέρνηση αυτό το πανέξυπνο αγόρι. Τέρμα η ξεφτίλα. Αυτά τα αίσχη έγιναν για τελευταία φορά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου